Til forsiden

Kid:experts

Hos Kid:vertising Agency mener vi, at tæt kontakt til børn og deres forældre er en nødvendighed, når man skal kommunikere i børnehøjde!

Med hjælp fra vores panel af søde, kloge og skarpe Kid:experts sikrer vi, at Kid:vertising altid er ajour med, hvad der rører sig i børnefamilierne. Kid:experts består børn i alle aldre og deres forældre fordelt over hele Skandinavien. Gennem online spørgeskemaer, personlige interviews, workshops og produkttests, hjælper vores Kid:experts os med at afdække vaner, behov og præferencer. Undersøgelserne handler om alt fra kost og fritidsinteresser til forbrug af medier og materielle goder.

Vi søger børn og forældre, som kunne tænke sig at blive en del af Kid:experts-panelet. I vil som Kid:experts løbende blive inviteret til at deltage i forskellige undersøgelser – nogle gange hjemmefra andre gange udenbys. I kan naturligvis altid sige nej tak til at deltage, hvis tidspunktet eller undersøgelsens emne ikke har jeres interesse. Nogle opgaver aflønnes. Dette sker i overensstemmelse med opgavens omfang og indhold.

Som del af Kid:experts får dit barn mulighed for at få en lang række sjove oplevelser i selskab med andre børn og i trygge rammer på Danmarks mest børnevenlige reklamebureau!


Opret jer her

Følg også Kid:vertising og Kid:insight på Facebook.