Kunde

Spin Master

Marked

Danmark, Norge, Sverige, Finland

Arbejdsområder

Print • Instore / POS • Online

"Ingen opgave er for stor, ingen hvalp er for lille"

“Intet globalt superbrand er for stort, intet børnebureau for lille…” Paw Patrol filmen var Kidvertisings første store opgave for Spin Master.

At de kendte og elskede vovser pludselig skulle optræde på det store lærred skulle markeres så ingen var i tvivl om at nu skete der for alvor noget nyt som man helst ikke skulle gå glip af som børnefamilie.

 

pupsryder-1024x754

Aktivitetshæfte med plakat og stickers

Til butikkerne blev udarbejdet flotte aktivitetshæfter med konkurrencer, crosssale og info om den kommende film samt indlagt plakat og stickerark.

Previous slide
Next slide

Instore solution

Butikkerne blev udstyret med elipser, hængeskilte med tilhørende mobiler, wobblere samt en  foto-standee som børnene kunne tage sjove selfier i og deltage i konkurrencen om flotte præmier.

Online konkurrence

Fotokonkurrencen løb under hashtagget #pawmoviestar og blev taget godt imod i alle fire nordiske lande – se selv nedenfor 🙂 

Social Media

På de sociale medier kørtes en række bannere der udover at gøre opmærksom på den nye film kommunikerede om:

  • Det nye flotte legetøj baseret på figurer og køretøjer fra filmen
  • Gratis aktivitetshæfte der kunne fås i butikken
  • Fotokonkurrencen der ligeledes fandt sted i butik

Glade børn, glad kunde

Kampagnen blev en stor succes. Børnefamilierne tog god imod film og legetøj og Spin Master var meget tilfredse med eksekvering af kampagnen. 

Samarbejdet med Spin Master er fortsat og vi har lige siden haft fornøjelsen at arbejde videre med PAW Patrol samt flere af deres skønne brands – herunder Batman, Harry Potter, Present Pets, Kinetic Sand, Rubiks, Tech Deck, Bitzee og ikke mindst Gabbys´Dollhouse.