Kunde

Kids Coolshop

Marked

Danmark, Island, Færøerne

Arbejdsområder

Corporate Identity • Character building • Print • Kataloger • Instore/POS • Online

Full-service bureau for Danmarks cooleste legetøjskæde

Siden etableringen for 7 år siden er Kids Coolshop gået fra 5 til 23 butikker, og er dermed blevet en af de store spillere på legetøjsmarkedet i Danmark.

Til trods for mindre budgetter end de primære konkurrenter og intet hovedkontor har Kids Coolshop – med aggressiv/unik markedsføring, fokus på faguddannet personale, kvalitets sortiment, nye flagskibsbutikker  -udfordret de store konkurrenter  – og fået taget markedsandele.    Kids Coolshop har fra da ét gået egne veje – også i markedsføringen    Branchens mest børnevenlige legetøjskataloger,  Nytænkende markedsføring med bl.a. brug af egen ambassadør/influencer Og senest introeduceret en digital maskot, Cool-ii .   Kæden fortsætter med at ekspandere og have succes – bl.a. takket være det unikke kædekoncept og den unikke markedsføring. 

Kommunikator

Blip-Blop
robot-maskot

Mød Cool-ii

Kids Coolshops maskot og børnenes nye bedste ven!

Cool-ii kommer fra fremtiden, hvor den dagen lang har produceret nyt, spændende legetøj, men Cool-ii har aldrig haft tid til selv at lege med det og blev helt trist og flad i batterierne.

En dag pakker Cool-ii alle sine robot-data og sit gode robothumør, og sætter kurs mod jorden, for der leger de jo på livet løs. Heldigvis lander den lige midt i Kids Coolshop, hvor den har fået masser af nye legekammerater. – Og de leger hver eneste dag – og nat!

Cool-ii Play

Cool-ii holder af at lege… I butik, i haven, ja faktisk alle steder hvor der er legetøj. Og du kan følge alle dens skøre løjer på børnenes foretrukne sociale kanaler…

Se flere videoer på Cool-ii Play her

Kataloger

Vi hjælper Kids Coolshop med at lave

Børnenes
foretrukne
kataloger

En god læseoplevelse

Det er ikke kun børnene der elsker at lege, det gør vi også. Vi kender  de kendte figurer og brands til fingerspidserne, og er nysgerrige på hvad legetøjet kan – derfor skaber vi legende, vedkommende kataloger som børnene elsker at læse i.

Butiksindretning

Oplevelsesbutikker

Se eksempler på indretning af oplevelsesbutikker for Kids Coolshop i Horsens og Esberg

Tag en rundtur i butikken i Horsens

Corporate identity

Hold ud, her arbejdes lidt endnu...

Her kommer snart et spændende afsnit om vores arbejde med kædens stærke og legende visuelle profil og branding – glæd dig 🙂

Fik du læst om maskotten Cool-ii og vores arbejde med at lave børnevenlige kataloger og oplevelsesbutikker?